tirsdag 26. desember 2006

Dagen i dag


I dag er ikke katter noe særlig dyr å ha og jeg vil egentlig skylle begge ned i do. Fostersønnen ble kastrert for en uke siden og har omsider blitt kvitt øyeinfeksjonen sin. Vandret pent fra det ene øyet til det andre og ble borte i løpet av noen dager men han får fremdeles salve. Han hater salva selvfølgelig. Han smatt ut noen dager etter kastrasjonen og kranglet tydeligvis med en eller annen bøllete kompis. Han kan ikke stå på det ene beinet så i morgen må han sannsynligvis en tur til dyrlegen. Han er hysterisk når han kjører bil. Tisser seg ut og fråder/sikler bare verre så jeg hadde håpet at benet ble bra av seg selv rimelig kjapt. Han er fremdeles et matvrak så han er neppe dødelig syk. Den andre katten har plutselig fått det for seg at NÅ ER DET NOK og nekter å dele toalett med fosterkreket. Jeg har vasket matta i gangen i dag og har vasket våte dammer et par ganger også. Mulig det er Fostersønnen som har vært på ferde men det er sannsynligvis den pertentelige lille frøkna.

Jeg er uansett lei av å prøve å smøre salve i øynene på uvillige katter, tørke dammer og sitte rak i ryggen. Hver gang jeg lener meg tilbake i sofaen så er det visst en invitasjon til massiv kosing. Hver gang jeg beveger meg i retning kjøkkenet så betyr det visst mat. Lillepusen spiser på spisebordet. Fostersønnen gir henne juling om hun forsøker å spise på kjøkkenet. Jeg vil ha tilbake arbeidsbordet mitt.

De er litt søte innimellom da.


Ellers i dag har ungen og jeg bare sløvet og gjort stort sett ingenting av viktighet. Ungen har brukt det nye web-cam'en flittig og jeg har strikket ferdig sokkene til Faderen.

Jeg har også omsider orket å feste 4 tråder på et par barnesokker. Utrolig at jeg har brukt 4-5 månder på noe som tar mindre enn 5 minutter. Jeg har også omsider fått begynt på det første ermet til ungens jakke. Den skulle egentlig være ferdig til bursdagen hennes i slutten av november og så skulle den bli ferdig til julaften. Optimisten meg håper den blir ferdig før hun reiser til Vestlandet den 28 desember.

1 kommentar:

Anne Grete sa...

Det var litt av en katte historie, forstår at en blir lei noen ganger.
Ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år.