fredag 29. desember 2006

Rolig fredag

Endelig en rolig rolig dag. Er helt alene hjemme siden ungen er bortreist. Har strikket en halv arm så regner med at prosjekt: Deilig rosa alpakka jakke med utrolig kjedelig mønster blir ferdig i løpet av lørdagen.
I dag har jeg omsider tatt en av de besteste julegavene ut av eska. Jeg fikk bl.a en støvsuger av mams og paps og nå er det veldig støvfritt inne hos meg. Ikke rart det blir så fort støvete, 2 katter, 2 rotter, hyller og kurver med garn samt en anseelig mengde bøker.
Støvsuger har jeg ikke hatt på nesten 10 år. Jeg kvitta meg med den jeg hadde da ungen oppdaga barbie og andre greier som inneholder bittesmå viktige ting. Måtte jo bruke kost og tørrmopp for at alle bittelillene ikke skulle forsvinne. Nå er jo ungen stueren og leker ikke mer med dukker så nå er det bare støv og perler som forsvinner i støvsugeren.
Egentlig skulle jeg lage meg en UFO oversikt i dag men jeg gidder ikke. Jeg gjorde noe lurt. Jeg stappet alle sammen i en stor stygg pappeske og plasserte den veldig synlig i stua. Den kommer til å irritere meg sånn at jeg kommer til å gjøre ferdig det som ligger oppi den bare for å bli kvitt den ekle eska. Men nå er det leggetid.

1 kommentar:

fru pigalopp sa...

*fniiis* går det unna med ufoene nå da, siden du har plassert eska midt i rommet? jeg hadde sikkert greid å få gjømt den vekk i ett eller annet hjørne, eller som jeg er i ferd med nå, nemmelig å gi bort ufoene mine på hobbyboden, jeg har flere gensere og sånn som bare mangler halskant og montering, men jeg er gått dønn tom, og da orker jeg ikke se dem lenger (forresten så får jeg så dårlig samvittighet).... Ehhh, aner jeg en liten Trønder bak tastaturet mon tro? isåfall kan jeg fortelle deg at det finnes et underforum på hobbyboden som heter tromegn, og du er hjertelig velkommen dit om du befinner deg i trøndelag.
*klem* fra Pigaloppen